Σημείωμα του Ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου

Αφού βρήκατε αυτό το site, ίσως να ψάχνετε πληροφορίες για συστήματα ασφαλείας για την επιχείρησή σας, η, το σπίτι σας, αλλά δεν είστε σίγουροι για την απόδοση της επένδυσης, το συνολικό κόστος και τα οφέλη που θα έχετε.

Έχω σπουδάσει στον κλάδο της τεχνολογίας και ηλεκτρονικής και από το 1987 που ίδρυσα τη "
GUARD PROTECTION",  μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε καταφέρει την ανάπτυξη πολλών διαφορετικών εφαρμογών ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες των δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων καθώς και οικιών.

Ένα ερώτημα που τίθεται πάντα από τους αγοραστές που αντιμετωπίζουν αυτό το φαινομενικά ατελείωτο μπαράζ των τεχνολογικών εναλλακτικών λύσεων, καθώς και όλη αυτή τη techno-φλυαρία, είναι το εξής: 
- Ποια είναι η ορθή εκτίμηση του συνολικού κόστους, και αν θα υπάρξει μια αποδεδειγμένη απόδοση της επένδυσής μου.

Η απάντησή μου είναι η εξής:

- Λόγω της αυξανόμενης πολυμορφίας των συστημάτων ασφαλείας, την ποιότητα και την τιμή τους, που μόνο η  "
GUARD PROTECTION" μπορεί να προσφέρει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την αναβάθμιση του παλιού σας η την εγκατάσταση εξ' αρχής σε ένα σύστημα ασφαλείας, που θα παρέχει άμεση απόδοση της επένδυσή σας, μέσω της ασφάλειάς σας έναντι των κλοπών, τη βελτιωμένη ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων σας και την απλή διαχείριση των συστημάτων ασφαλείας μας, διατηρώντας παράλληλα την ευκαιρία να αναβαθμιστούν και να ενσωματωθούν με τις νέες τεχνολογίες επιτήρησης όταν θα είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μου ειδικεύεται σε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε πελάτη. Έχουμε άμεση επαφή με τους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας και είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων ειδικά για τις ατομικές ανάγκες σας αλλά και για τις επιχειρήσεις σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την εκτίμηση και την εύρεση λύσης σχετικά με τις ανάγκες σας.


       Παναγιώτης Καρυδάκης


 Ιδρυτής & Διευθύνων σύμβουλος
             Guard Protection