Παροχή Υπηρεσιών Πληροφορικής Δικτυακά Συστήματα Ασφαλείας - Λογισμικά

Needs Analysis

Για την Guard Protection , η σωστή ανάλυση και καταγραφή των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη, είναι το πιο σημαντικό μέρος του συγκεκριμένου πλάνου. Μετά από συστηματική μελέτη της κάθε περίπτωσης, θα διαθέσουμε όσο χρόνο χρειάζεται, έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να έχει τις κατάλληλες απαντήσεις/λύσεις στα προβλήματά του όπως:

Κατάλληλη επιλογή στην αγορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, περιφερειακών και λοιπού Υλικού (Hardware) όπως εκτυπωτής, scanner, οθόνη, κάρτα γραφικών, κ.λ.π.) βασισμένη τόσο στα οικονομικά όσο και στις ανάγκες του χρήστη

Κατάλληλη επιλογή στην αγορά του λογισμικού που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη, καθώς επίσης ΚΑΙ απόλυτη υποστήριξη στην εγκατάστασή τους- Τεχνική Υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα Υλικού και Λογισμικού.

- Τεχνική Υποστήριξη σε ζητήματα Διαδικτύου και Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

- Υποστήριξη στη δημιουργία, ανάπτυξη και λειτουργία ιστοσελίδων


Πριν ξοδευτεί έστω και ένα ευρώ για αγορές, εμείς θα σας δώσουμε μια λεπτομερή λίστα με τις προδιαγραφές Hardware και Software που απαιτούνται. Έτσι, εσείς μπορείτε να γνωρίζετε τι θα πάρετε και πόσο θα σας κοστίσει, και έτσι εσείς είστε κατοχυρωμένοι στο τι θα παραλάβετε και εμείς  υπεύθυνοι για το τι θα σας παραδώσουμε.Lan /Wan ImplementationΑπό τοπικά δίκτυα μιας μικρής επιχείρησης σε ένα γραφείο μέχρι και παγκόσμιες συνδέσεις είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λειτουργικές, μοντέρνες και οικονομικές λύσεις

Remote Access & ManagementΠαρακολούθηση και διαχείριση του συστήματος σας από οπουδήποτε (έστω και το σπίτι σας), με αποτέλεσμα την οικονομικότερη διαχείριση των πόρων και ταυτόχρονα την εξασφάλιση ομοιομορφίας και ελέγχου.

Internet Connections/Applications
  • Από ένα απλό dial-up, μισθωμένες γραμμές η ΑΤΜ συνδέσεις διαθέτουμε την τεχνογνωσία να υλοποιήσουμε τη σύνδεση.
  • Σχεδιασμός και hosting ιστοσελίδων.
  • Εξειδικευμένες εφαρμογές Internet.

Security - Ασφάλεια


Ελαχιστοποίηση της πιθανότητας πρόσβασης στους πόρους της επιχείρησης από ανεπιθύμητους εισβολείς, η ανταγωνιστές με σκοπό τη χρήση των δεδομένων σας προς ίδιον όφελος. Γνωρίζουμε τα πιο σύγχρονα και καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία για να ασφαλίσουμε τα δεδομένα έτσι ώστε αυτά να είναι διαθέσιμα μόνον σε αυτούς που εσείς επιλέγετε και σε ΚΑΝΕΝΑ άλλον.


Training - Εκπαίδευση


Ίσως διαθέτετε την καλύτερη υποδομή και τα πιο μοντέρνα εργαλεία. Εάν όμως δεν γνωρίζετε πως να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, είναι άχρηστα. Θα εκπαιδεύσουμε διαχειριστές και χρήστες έτσι ώστε να έχετε τη μέγιστη απόδοση από την επένδυση σας.


Cross Platform IntegrationΈχετε ένα σύστημα το οποίο λόγω ηλικίας ή αύξησης απαιτήσεων δεν σας εξυπηρετεί πλέον; Θέλετε να το αλλάξετε; Να το επεκτείνετε ίσως; Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση, είτε αυτή είναι η μεταφορά σε ένα εντελώς καινούργιο σύστημα, είτε η επέκταση του υπάρχοντος